Cautare

1316 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate tg jiu" (2.98 secunde)
Pandurii Targu Jiu negociaza transferul atacantului Mahambe Tamboura, de la campioana Macedoniei, FK Shkendija Oficialii gorjeni l-au remarcat pe Mahambe Tamboura (20 de ani) in meciul direct pe care Pandurii Targu Jiu l-a disputat in Antalya cu campioana Macedoniei, FK Shkendija, scor 0-3.
Dupa infrangerea Energiei Rovinari la CSM Bucuresti, scor 81-100, antrenorul echipei gorjene, Slobodan Nikolic, a criticat arbitrajul brigazii alcatuite din Mircea Serban, Alin Faur si Bogdan Podar, aceiasi arbitri urmand sa oficieze si in restanta de miercuri de la Targu Jiu, cu CSU Atlassib Sibiu.
din Targu Jiu va beneficia de o pista ultramoderna de atletism. Primaria Targu Jiu a demarat deja lucrarile pentru turnarea imbracamintii asfaltice peste care urmeaza sa fie pusa suprafata de poliuretan, de 14,5 milimetri.
Medalii de aur au obtinut Daniel Matei (CSS Caracal, copii I) si echipa feminina de la CS Pandurii Targu Jiu (Laura Popescu, Maria Cretan, Flori Suciu, Mariana Fica, Adela Gosa).
din Targu Jiu, unde au sustinut un meci demonstrativ cu o echipa de copii Petre Grigoras a fost solicitat, mai intai, sa inaugureze Sala de Sport a Colegiului "Henri Coanda", care a fost complet renovata si utilata.
Energia Rovinari este obligata sa castige jocul de astazi, de la Targu Jiu, cu Gaz Metan Medias, pentru a nu fi eliminata din play-off Gaz Metan Medias i-a administrat doua infrangeri Energiei Rovinari, scor 84-69, respectiv 86-71, pe teren propriu, si conduce cu scorul general de 2-0 in primul tur al play-off-ului Diviziei A de baschet masculin.
Echipa din Medias a fost dominata la toate capitolele la Targu Jiu si nu a amenintat nici un moment victoria baietilor lui Nikolic. ... Energia a impins disputa in meciul patru, care a avut loc aseara, dupa inchiderea editiei, tot la Targu Jiu.
Formatia CSS Targu Jiu si-a reconfirmat valoarea castigand, din nou, titlul national, chiar pe teren propriu. ... In afara medaliilor de campioni, alti jucatori de la CSS Targu Jiu au mai primit premii individuale.
Petre Grigoras este constient de valoarea adversarului de astazi, dar spera ca punctele sa ramana la Targu Jiu Formatia olteana Pandurii Targu Jiu va intalni astazi, de la ora 20.00 (GSP TV), pe teren propriu, pe SC Vaslui, meciul contand pentru etapa a 31-a din Liga I.
Antrenorul formatiei Pandurii Targu Jiu, Petre Grigoras, a declarat, astazi, ca "in pricipiu" ... Tehnicianul a discutat zilele trecute cu presedintele executiv al gruparii Pandurii Targu Jiu, Eugen Parvulescu, acesta facandu-i o oferta de prelungire a actualului contract cu inca un sezon.
Europa League - Programul meciurilor din mansa secunda a turului III preliminar Astra Giurgiu, Pandurii Tg.
Maestrul Tudor Gheorghe prezinta spectacolul "Lectia" la Targu Jiu, pe data de 7 Mai 2014.
Puteti citi in continuare textul declaratiei politice, prin care Ionut Vulpescu acuza Ministerul Culturii pentru ca de o jumatate nu a facut nimic pentru deschiderea, la Targu Jiu, a nou-infiintatului Muzeu National Constantin Brancusi.
Oricine ar trebui sa mearga macar o data in viata sa viziteze ansamblul monumental de la Targu-Jiu. ... Cunoscut si sub numele de Ansamblul monumental Calea Eroilor de la Targu Jiu, a fost gandit de Constantin Brancusi ca omagiu adus eroilor cazuti in timpul Primului Razboi Mondial.
Doi barbati, tata si fiu, din judetul Mures, au fost depistati in trafic de politisti din Targu Jiu avand asupra lor 30 de bancnote posibil falsificate, in cupiura de 100 de lei.
Potrivit Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu, Vasile Doru Pirici, Vasile Breben si minorul T.V.A.
Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj, femeia a ridicat ieri de la Posta din Targu Jiu pensia unui batran pe care il avea sub supraveghere, precum si ajutorul de insotitor.
Pentru relatia Rovinari - Targu Jiu, pentru autovehiculele cu masa totala maxim admisa mai mica de 7,5 tone, circulatia va fi deviata pe DN 66, km. ... 71+500 Targu Jiu. ... 64+400 (Cilnic -Targu Jiu).
Marinela a fost 5 ani profesoara de matematica la Rosia Montana, dar s-a mutat la Cluj si la indemnul unor prieteni a inceput cursurile unei scoli de IT.
Numeroase unitati functioneaza fara forme legale, sau se ascund in spatele unor forme de organizare alternative, pretinzand ca sunt cluburi pentru copii, scoli de limbi straine, sau furnizori de educatie alternativa. ... Mai mult decat atat, din totalul gradinitelor particulare autorizate, foarte putine sunt si acreditate in conditiile legii.
google-analytics.com